monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca (P)

Mega Image anunță deschiderea celui de-al treilea supermarket din oraşul Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anunțat la începutul anului. Astfel, noul supermarket Mega Image este amplasat în Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124, oraş Cluj-Napoca, și are o suprafaţă de vânzare de 350 de mp şi 7 locuri de parcare.

Noul supermarket Mega Image Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca va include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

În noul supermarket Mega Image se va desfăşura şi campania de loializare a clienţilor vivo|Villeroy&Boch, ce a început din 11 septembrie, în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca. Astfel, la fiecare 20 de lei cheltuiţi pe acelaşi bon clienţii vor primi un punct bonus VIVO, iar completând un talon cu 15 puncte bonus vor putea achiziţiona cuţitele VIVO, cu discount de până la 81%.


De asemenea, Mega Image continuă parteneriatele cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Astfel, în sortimentaţia Mega Image se pot găsi produse proaspete, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.  

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.


Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucători din retail ce se apropie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.