Actualitate

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a încălcat un ordin de protecţie. Nu a păstrat distanța de 200 de metri față de o femeie și locuința acesteia.

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care a încălcat un ordin de protecție.

Bărbat reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie. Nu a păstrat distanța de 200 de metri față de o femeie și locuința acesteia. Bărbat reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie. Nu a păstrat distanța de 200 de metri față de o femeie și locuința acesteia.

„La data de 2 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Cluj-Napoca, a încălcat o măsură stabilită printr-o hotărâre emisă de către Judecătoria Cluj-Napoca, prin nepăstrarea distanței de 200 de metri față de o femeie și locuința acesteia”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Cel în cauză a fost depistat în cursul zilei de luni, de două ori, de către polițiști în zona locuinței femeii, care avea ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni de zile.


În urma constatărilor, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter