Actualitate

Tineri reţinuţi de poliţişti, după ce au bătut un bărbat până l-au lăsat inconştient

Poliţiştii de investigaţii criminale din Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tineri reţinuţi de poliţişti, după ce au bătut un bărbat până l-au lăsat inconştient Tineri reţinuţi de poliţişti, după ce au bătut un bărbat până l-au lăsat inconştient

La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, în vârstă de 21 şi 22 de ani, din comuna Căşeiu.

Cei în cauză sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de Codul penal.


„Conform probatoriului administrat, în noaptea de 16/17.09.2017, pe fondul unui conflict spontan, cei doi ar fi agresat fizic un bărbat, de 32 de ani, din Bistriţa-Năsăud, care se afla pe strada 1 Mai, din Dej. În urma agresiunii, persoana vătămată şi-a pierdut cunoştinţa, iar cei doi au părăsit locul faptei cu un autoturism.

În cursul zilei de azi, bărbaţii vor fi prezentaţi magistratilor pentru dispunerea altor măsuri preventive”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


 

Etichete: lovire tineri
Ultimele Stiri
abonare newsletter