Actualitate

Clujeanca Gabriela Ciot a fost numită secretar de stat în MAE în locul lui Bogdan Mănoiu

Premierul Mihai Tudose a numit-o zilele trecute pe-Gabriela Ciot în postul de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, ea înlocuindu-l pe Bogdan Mănoiu, fost consilier prezidenţial pentru afaceri europene în perioada 2011-2014.

Clujeanca Melania Ciot a fost numită secretar de stat în MAE în locul lui Bogdan Mănoiu  sursa foto turdanews.ro Clujeanca Melania Ciot a fost numită secretar de stat în MAE în locul lui Bogdan Mănoiu sursa foto turdanews.ro

Decizia de eliberare din funcţie a lui Mănoiu şi cea de numire a lui Ciot au fost publicate miercuri seara în Monitorul Oficial.  Ciot este doctor în relaţii internaţionale şi studii europene al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar în 2015 a fost consilier al ministrului pentru Fonduri Europene, scrie Mediafax.

Bogdan Mănoiu este diplomat de carieră şi a fost şef al Departamentului pentru Afaceri Europene din cadrul Guvernului în 2009-2011, iar în 2011 a fost numit consilier prezidenţial pentru afaceri europene. În funcţia de secretar de stat în MAE a fost numit pe 3 februarie, activând în subordinea ministrului delegat pentru Afaceri Europene.

Etichete: secretar de stat mae
Ultimele Stiri
abonare newsletter