Actualitate

Senatorul clujean Mihai Goţiu, bătut de sociologul Palada VIDEO

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat ieri că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goţiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

Senatorul clujean Mihai Goţiu, bătut de sociologul Palada   sursa foto antena3.ro Senatorul clujean Mihai Goţiu, bătut de sociologul Palada sursa foto antena3.ro

”Din păcate, în pauza de publicitate s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut. Domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment. Din păcate, au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a spus Nadia Ciurlin, la reluarea emisiunii.

 


"Palada a intervenit de mai multe ori peste mine. I-am spus că am intrat în politică din cauza unora ca el. M-a lovit în faţă o singură dată. Comportamentul din aceasta seară e doar o mostra. Nu e doar o agresiune fizică, dar şi o agresiune a majoritatii. Azi, în Biroul Permanent când am cerut comisie de ancheta legata de modul în care s-a votat la moţunea de cenzură, au considerat ca nu e cazul sa se ancheteze”, a declarat Mihai Goţiu, la B1, explicând incidentul, scrie Mediafax.

”Am simţit decăderea totală a PSD-ului atunci când m-a lovit”, a comentat senatorul USR.


Acesta intenţionează să depună plângere la poliţie împotriva lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului. ”Nu cred că domnul Palada va mai apărea în presă o vreme. Sper ca presa să aibă atâta demnitate...”, a adăugat Goţiu.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter