Actualitate

"Cristian Pomohaci m-a pus să îi fac o FELAȚIE în prima noapte. Aveam doar 13 ani. M-a violat!". Mărturia unui BĂIEŢEL ABUZAT

Un tânăr de 28 de ani, care în prezent locuiește în Franța, unde are o familie cu trei copii, a decis să rupă tăcerea și să povestească cum a fost violat de preotul Cristian Pomohaci.

Scenele de groază ar fi avut loc acum 15 ani, în casa parohială de la Moșuni, unde lucrau mai mulți copii săraci la ferma de animale a preotului. Pe atunci, Cristian Bota (foto) avea 13 ani. Provenea dintr-o familie săracă, cu nouă copii, așa că o soră mai mare a decis să îl ducă la Moșuni, unde să lucreze pe moșia preotului Pomohaci, scrie ziardecluj.ro.

Timp de doi ani, Cristian ar fi fost chemat de mai multe ori în camera preotului unde a fost supus unor perversiuni sexuale și violuri. În fiecare seară era chemat în camera preotului un alt tânăr. Bărbatul mai spune că a decis să rupă tăcerea din cauza mustrărilor pe care le are și mai ales, că a văzut că și alte victime au decis să vorbească.


Liviu Alexa: Și, dumneavoastră, încetul cu încetul, ați observat că erau niște copii care intrau la părintele Pomohaci în cameră, în dormitor, și ieșeau dimineața! Mi-ați spus!
Cristian Bota: În fiecare seară!
Liviu Alexa: Copiii intrau acolo, da? Un copil, pe rând? Sau, câte doi deodată, sau cum?
Cristian Bota: Nu, nu! Pe rând! Se făcea, în mare, eram la masă, mâncam sau ceva de genul, când mergea toată lumea la somn, el pleca singur, apoi, câteodată, mătușa care a murit trecea și ea seara pe la dânsul să discute sau, ce știu eu, una, alta, și, când se întorcea înapoi, zicea: «Cristi, sau Marius, părintele te-a chemat în cameră la el!» Nu zicea special: «Hai la mine!» Sau, dacă nu era așa, zicea, între timp, când pleca, zicea în șoaptă sau așa încet: «Deseară vii să mă vezi un pic!»
Liviu Alexa: Și copiii aceia ieșeau dimineața din dormitor, da? De la părintele Pomohaci!
Cristian Bota: Da, exact!
Liviu Alexa: Dumneavoastră v-ați întrebat sau ați aflat înainte de asta ce făceau copiii acolo, v-ați dat seama?
Cristian Bota: Mi-am dat seama pentru că, într-o zi, când era foarte cald, mi-am dat seama în sensul în care eram într-un pantalon scurt și aveam chiloți pe mine și părintele mi-a zis: «Ar trebui să ți-i pui fără chiloți ca micuțul să iasă un pic la aer!» A doua zi mi-i pun fără chiloți și ceilalți băieți aveau toți numai șortul, fără chiloți, și, dintr-o dată, îmi zice, înainte să urcăm în Aro, că avea un Aro acolo care avea o remorcă, că nu aveam toți locuri de urcat înăuntru și făceam munci pe câmp, una, alta, și, dintr-o dată, îmi zice: «Mi-l arăți un pic pe Cristi, micuțul? Arată-mi-l un pic!».
Liviu Alexa: Prima oară când v-a abuzat sexual, cum a fost, ce s-a întâmplat? În mare, dacă puteți să îmi spuneți, într-un mod decent!
Cristian Bota: În mare, a fost câteva zile după ce mi-a zis: „Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!» După câteva zile mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! Vreau să-l sărut pe micuțul!» Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat, în mare, nu puteam să zic nimic!
Liviu Alexa: Ați fost violat la 13 ani, da?
Cristian Bota: La 13 ani, da!
Liviu Alexa: De către Cristian Pomohaci, da?
Cristian Bota: Exact! Exact!

Liviu Alexa: Și s-a comportat violent în momentul în care a efectuat actul sexual?
Cristian Bota: Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă… mă atingea peste tot!
Liviu Alexa: V-a obligat să faceți anumite perversiuni sexuale?
Cristian Bota: Da! … Chiar si o felatie!

Liviu Alexa: Dumneavoastră lui sau el dumneavoastră?
Cristian Bota: Eu lui!
Liviu Alexa: Cât timp au durat aceste lucruri?
Cristian Bota: Cât timp am fost acolo! Tot timpul!
Liviu Alexa: Și cât timp ați fost acolo?
Cristian Bota: Cam doi ani am stat acolo!

Citește continuarea aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter