monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Prelugește-ți vacanța! Egiptul te așteaptă! (P)

Îţi doreşti că vara să nu se sfârşească? Noi am găsit soluţia ! Începând cu 28.09.2017 Egiptul te aşteaptă !

Prelugește-ți vacanța! Egiptul te așteaptă!

Plecări săptămânale din Cluj Napoca în lunile septembrie, octombrie şi noiembrie !

Tarife super avantajoase începând de la 397 euro /persoană la ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT HURGHADA 5* cu all inclusive.


Hilton Resort 5* începând de la 481 euro.

Pentru familiile cu copii recomandăm hotelul ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5* începând de la 638 euro.


Toate tarifele includ transport cu avionul Cluj - Hurghada - Cluj, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, masa  all inclusive şi asistenţa turistică!

Oferim bonus asigurarea medicală şi storno de călătorie!


Egiptul reprezintă o destinaţie potrivită pentru orice vârstă, de la vestitele Piramide, Sfinxul, la oraşul-muzeu în aer liber –Luxorul, la cetatea Alexandria, templul Karnak, locuri unde te poţi aventura să  admiri clădiri impresionante să descoperi istoria acestor zone.

Pe lângă obectivele turistice mult cunoscute şi vizitate de turişti, Egiptul dispune de staţiuni complexe care îmbină atât muntele şi marea, activităţi pentru a face din vacanţa ta o vacanţă activă (iubiitorii de sporturi nautice, escalade nocturne) dar şi relaxarea ( multitudinea resorturilor cu facilităţi precum: all inclusive, plajă cu nisip, zona de aqua park pentru adulţi cât şi pentru copii, programe de animaţie.


Marea Roşie este reprezentată prin lanţul de corali formaţi din sute de km, sute de  specii de peşti ce formează o viaţă subacvatică bogată, colorată, combinată cu apa cristalină fac din Egipt una din cele mai căutate destinaţii pentru scuba daiving.

Lunile de toamnă, iarna conform instructorilor sunt lunile când este recomandat să faceţi scuba daiving, sau să învăţat acest sport.


Cu alte cuvinte Egiptul te asteaptă să profiţi de o vacanţă prelungită plină de aventură.

Pentru detalii suplimentare vă aşteptăm cu mare drag pe : office@alisholidays.ro - www.alisholidays.ro  sau chiar în biroul nostru : Alis Holidays  din Piaţa Mihai Viteazu nr 14/20, din Cluj Napoca.

Etichete: egipt toamna