Actualitate

UPDATE Accident GRAV în localitatea Răscruci. Impact violent între un autotren şi un autoturism

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe DN1C în localitatea Răscruci.

Accident grav în localitatea Răscruci. Impact violent între un autotren şi un autoturism  sursa foto dejeanul.ro Accident grav în localitatea Răscruci. Impact violent între un autotren şi un autoturism sursa foto dejeanul.ro

UPDATE

O şoferiţă în vârstă de 45 de ani, domiciliată în Rodna – judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce se deplasa pe direcţia Cluj-Napoca – Gherla a efectuat o depăşire, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un ansamblu de autovehicule condus de un sofer de 45 de ani din Gherla care circula din sens opus. În urma impactului, autotrenul a părăsit partea carosabilă, a rupt gardul unei case şi s-a oprit în imobil. Autoturismul de teren condus de bistriţeanca a fost grav avariat. Cei doi şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la UPU Cluj. Circulaţia în zona a fost blocată timp de 2 ore. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

-----------------------------------------------------------------------------


Potrivit dejeanul.ro, din primele informaţii obţinute de la faţa locului, se pare că un autoturism înmatriculat în Bistriţa-Năsăud a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, autovehicului de mare tonaj a rupt gardul unei casei.

Partea din faţă a maşinii înmatriculate în Bistriţa a fost avariată serios, iar o femeie este încarcerată. Circulatia spre şi dinspre Cluj-Napoca este blocată.

Etichete: RAscruci accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter