Actualitate

ACCIDENT cu TREI MAȘINI IMPLICATE, în Urișor

Un accident de circulație s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 21:20, pe DN1C, la ieșire din Dej spre Baia Mare, pe raza localității clujene Urișor.

ACCIDENT cu TREI MAȘINI IMPLICATE, în Urișor  sursa foto dej24.ro ACCIDENT cu TREI MAȘINI IMPLICATE, în Urișor sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, în accidentul rutier din Urișor au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu o autospecială de descarcerare, două ambulanțe, dar și polițiștii.

O femeie și doi bărbați au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cu toții au suferit traumatisme cranio-cerebrale, iar la femeie există și suspiciunea unei fracturi de gambă. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare. Din fericire, viața lor nu e pusă în pericol.


Circulația rutieră s-a desfășurat cu dificultate până când polițiștii criminaliști au efectuat măsurători la fața locului.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier de pe DN1C.

Ultimele Stiri
abonare newsletter