Actualitate

Vremea la extreme: caniculă şi ploi torenţiale, sâmbătă şi duminică la Cluj

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare meteorologică cod galben de caniculă pentru județul Cluj. Pe de altă parte, aceștia au emis, tot vineri, o avertizare meteorologică cod portocaliu de averse torenţiale pentru Cluj.

sursa foto mdi tv sursa foto mdi tv

În județul Cluj este în vigoare vineri o avertizare meteorologică cod galben, disconfortul termic urmând să se menţină ridicat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 35 şi 37 de grade.

Tot aici, începând din după-amiaza zilei de sâmbătă până duminică la ora 12.00, se vor înregistra averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină.


În zona de munte a judeţului Cluj, îndeosebi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică în intervale scurte de timp se vor înregistra cantităţi de apă de peste 50...60 l/mp şi izolat 80...90 l/mp.

În după-amiaza zilei de duminică, 13 august, şi la începutul nopţii de duminică spre luni (13/14 august), manifestări specifice instabilităţii atmosferice vor apărea şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter