Actualitate

Cetăţean american, obligat de autorități să părăsească Clujul

Poliţiştii de imigrări au depistat un bărbat de 31 de ani, din SUA, care nu apărăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi obligat, prin decizie de returnare, să părăsească ţara.

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări Cluj au desfăşurat în urmă cu două zile o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale acetăţenilor străini.

În cadrul activităţii, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean străin, în vârstă de 31 de ani,din SUA. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cetăţeanul străin a intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României.


"Ca  urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele său o decizie dereturnare prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării noastre în cel mult 15 zile, fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 800 lei. De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituit consemnul nominal de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 3 luni", se arată într-un comunicat de presă al Serviciul pentru Imigrări Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter