Actualitate

Programări online pentru firme la Permise Cluj

Prefectura Cluj pune, începând de miercuri, la dispoziţia persoanelor juridice posibilitatea efectuării de programări online la un ghișeu distinct, în vederea înmatriculării definitive a vehiculelor din parcul auto propriu.

“Ghișeul respectiv este destinat în exclusivitate persoanelor juridice care vor putea accesa aplicația de programare online prin utilizarea codului unic de înregistrare, la selectarea datei de prezentare a dosarului pentru înmatriculare. Acest ghișeu nu se adresează persoanelor juridice care au ca obiect de activitate operațiuni de întocmire a actelor și de intermediere auto”, transmite instituţia.

Recent, Prefectura Cluj a pus şi la dispoziţia persoanelor fizice posibilitatea efectuării de programări exclusiv online în vederea preschimbării permisului de conducere românesc şi a celui străin.


Cei care doresc să efectueze o programare online trebuie să acceseze pagina web a Serviciului de Permise şi Înmatriculări Cluj, fiind necesară introducerea următoarele date: nume, prenume, telefon, email şi data pentru care se solicită rezervarea. După introducerea datelor,  cel programat va primi pe email un mesaj de confirmare care va conţine data  şi ora şi la care fost planificat.

La data programării cetăţenii sunt rugaţi să se prezinte la Serviciul Permise şi Înmatricularea a Vehiculelor la ora stabilită, în cazul neprezentării, rezervarea anulându-se.  

abonare newsletter