Actualitate

INCENDIAR. Un preot din Cluj, despre Untold: „Aţi spurcat oraşul nostru. Untold e închinat lui Satan”

Un preot ortodox din Cluj-Napoca a scris pe pagina sa de Facebook că Untold e „închinat lui satan” şi acum va trebui făcută sfestanie în parcul mare ca să poată merge copiii să se joace. Preotul Claudiu Melean din Cluj a aruncat vorbe grele celor care au mers la festival.

„Până când ne veţi batjocori credinţa cu Untold-ul închinat lui satan? Până când o tot jigniţi pe Maica Domnului şi credincioşii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecaţi cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice? Dacă nu vă e ruşine de mulţimea de oameni pe care îi obligaţi să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să vă temeţi. Ne-am săturat de festivalurile drăceşti pline de alcool, tutun, droguri, sex şi zgomot în care vă închinaţi nenumitului aducându-i ofrandă energiile voastre”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

„Nu putea lipsi ochiul dracului cu care aţi întunecat pe toţi care puteau opri această blasfemie. Înţelegeţi odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem şi voi să ne tot insultaţi? Noi n-avem ţinte şi dorinţi ce pun pe alţii suferinţi. Voi de ce aveţi? De ce stresaţi populaţia Clujului? De ce nu vă e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeţi de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din faţa voastră ca să fie bine? Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică nu e mult mai mare chiar decât câştigul financiar al celor puţini? Aţi spurcat oraşul nostru cu poluarea fonică şi spirituală din aceste zile de POST. Va trebui să facem sfeştanie în parcul mare ca să ne mai putem duce copiii!”, a mai scris el.

Ultimele Stiri
abonare newsletter