Actualitate

Untold a început în forţă. “Tomorrowland pregăteşte-te, Untold creşte de la an la an”

Artistul olandez Dannic, care a concertat joi seara pe scena principală şi care se află pentru a doua oară la Untold, a declarat înainte de show că a revenit cu mare încântare şi este uimit să vadă că festivalul creşte de la un an la altul.

"Publicul românesc este unul dintre cele mai calde din câte am întâlnit, întotdeauna ştiu fiecare cântec din lista pe care am să o cânt, este minunat să îi revăd", a spus artistul.

La fel ca şi anul trecut, acesta  a dezvăluit că are un proiect cu o artistă din România, va înregistra un cântec alături de Inna, care va ieşi pe piaţă cel mai probabil spre sfârşitul anului. Dannic şi-a exprimat chiar speranţa că va cânta această melodie anul viitor la Untold.


El a mai spus că Untold devine un concurent puternic pentru Tomorrowland şi este surprins de amploarea pe care festivalul o are de la un alt la altul

“Untold poate deveni un serios competitor pentru Tomorrowland”, a mai spus Dannic.


Tomorrowland este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat anual (începând cu 2005) în orașul belgian Boom, pe 16 scene aflate pe o suprafață de 75 de hectare, scena principală întinzându-se pe 160 de metri și cântărind 138 de tone.

Hardwell, Axwell^Ingrosso, M0, Charli XCX şi Dannic sunt capete de afiş ale primei zile de Unotold, când, pe cele 10 scene ale festivalului vor concerta peste 40 de artişti.


Festivalierii au avut accesul permis în perimetrul festivalului - o zonă de 250.000 de metri pătraţi în centrul municipiului Cluj-Napoca, cuprinzând arealul stadionului Cluj Arena, al Sălii Polivalente şi al Parcului Central – încă de la ora prânzului.

Mii de oameni, cei mai mulţi tineri, au luat cu asalt intrările extrem de riguros organizate ale festivalului, iar prima oprire a fost în Parcul Central, unde au fost amenajate diferite zone de relaxare, într-o atmosferă de ‘pădure fermecată’, populată de elfi şi zâne. Asta pentru că, dincolo de zecile de concerte care au loc în cele patru zile de festival, Untold propune şi la această a treia ediţie, ca de fiecare dată, o gamă largă de activităţi care au loc departe de scene.


În afară de animatorii festivalului, cum ar fi o serie de fete împodobite cu aripi strălucitoare şi fluide, senzaţia de basm este întreţinută chiar de festivalieri, care fie vin costumaţi de acasă, fie pot beneficia de o sesiune de machiaj chiar în parc, care să îi transforme în personaje de poveste sau să îşi cumpere costumaţii special desenate pentru festival.

În cele patru zile de festival sunt aşteptaţi să participe la festival peste 300.000 de persoane. Cea de a treia ediţie a Untold se desfăşoară între 3 şi 6 august.

Ultimele Stiri
abonare newsletter