Actualitate

Doi angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca, morţi accidental în localitatea Bodogaia, judeţul Harghita

Cele două persoane găsite inconştiente, luni, într-o cameră de vizitare a reţelei de alimentare cu apă din localitatea Bodogaia, au decedat, manevrele de resuscitate aplicate de medici neavând niciun efect. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că cei doi bărbaţi din judeţul Mureş, de 43 şi 47 de ani, erau angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca şi cel mai probabil efectuau lucrări în căminul de vizitare al reţelei de conducte.

Doi angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca, morţi accidental în localitatea Bodogaia, judeţul Harghita Doi angajaţi ai unei firme din Cluj-Napoca, morţi accidental în localitatea Bodogaia, judeţul Harghita

Potrivit sursei citate, în interiorul canalului nu era oxigen, iar celor doi li s-a făcut rău. În ajutorul lor a sărit un bărbat din Cristuru Secuiesc, dar şi acestuia i s-a făcut rău, scrie Agerpres.

Două dintre persoane au fost scoase din canal de nişte cetăţeni, iar a treia de membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.


În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Harghita, cei doi bărbaţi găsiţi inconştienţi nu au mai putut fi salvaţi. A treia persoană a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe din Cristuru Secuiesc, în stare stabilă.

Etichete: accident
Ultimele Stiri
abonare newsletter