Actualitate

Scaun fără spătar, într-un avion Wizz Air care a decolat din Cluj. "Mai trebuie instalate bare pe culoar pentru cei care călătoresc în picioare"

O imagine surprinsă la bordul unui avion al companiei low cost Wizz Air a declanșat dezbateri aprinse după ce a fost publicată online.

Fotografia, postată pe un cont de Facebook și preluată pe Reddit,  surprinde un scaun fără spătar în interiorul unei aeronave și este însoțită de mesajul: "În avionul Wizz Air de la Cluj se poate întâmpla să nu ai spătar".

Este vorba despre o aeronavă Wizz Air care a decolat din Cluj, iar pasagera a fost ulterior mutată pe un scaun bun.


"Nu este legal", "mi se pare o bătaie de joc" și "următorul pas e să instaleze bare pe culoar pentru cei care călătoresc în picioare" sunt câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginea pe Reddit.

“Se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri și nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncțional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat și pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol și că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfășurare. Înainte de decolare și pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranță ale Wizz Air", au precizat reprezentanții companiei aeriene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter