Actualitate

UPDATE Accident de autocar la Cluj: Cinci din cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital. Autorităţile, în ALERTĂ MAXIMĂ. Ce spune Fany despre accident. FOTO-VIDEO

Şapte persoane au fost rănite, miercuri seara, în urma unui accident între o maşină şi un autocar, petrecut în localitatea clujeană Câţcău.

UPDATE

Reprezentanţii Companiei Fany spun că experiența șoferului a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, la intrarea în Câțcău. Un autoturism cu numere de înmatriculare de Sălaj a intrat pe contrasens și s-a izbit de autocarul companiei Fany, care circula regulamentar. Este vorba despre cursa regulată interjudețeană Baia Mare - București, cu plecare la ora 17.45, din Autogara Fany Baia Mare. Autocarul era marca Mercedes Turismo și avea toate verificările tehnice efectuate la zi; acesta a fost serios avariat în accidentul de miercuri seara. La volan se afla unul dintre cei mai experimentați șoferi ai companiei, cu peste 15 ani de activitate, de opt ani angajat Fany.


”Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”, a subliniat Vlad Sabo, directorul companiei.

----------------------------------------------------------


UPDATE

În jurul orei 21.00, traficul blocat în urma accidentului din Cluj a fost reluat.

-----------------------------------------------------


UPDATE

Cinci persoane rănite în accidentul din localitatea clujeană Câţcău au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens, a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar, care s-a răsturnat.

 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, că accidentul a avut loc pe DN1C, în zona localităţii Câţcău, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, şoferul unei maşini, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sălaj, care conducea un autoturism pe DN1C, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o autoutilitară, iar apoi s-a ciocnit cu un autocar.


Autocarul s-a răsturnat pe o parte.

În urma impactului, şoferul maşinii a fost rănit şi transportat la spital. De asemenea, patru pasageri din autocar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului, a spus Jucan.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN1C este blocat pe ambele sensuri în zona accidentului.

Primele informaţii furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă arătau că în urma impactului şase persoane din autocar au fost rănite, iar şoferul autoturismului era încarcerat, dar conştient.

-------------------------------------------------------------

ŞTIREA INIŢIALĂ

Autorităţile din judeţul Cluj au intrat în alertă maximă în urma unui accident rutier între un autoturism şi un autocar, petrecut în localitatea Câţcău.

Din primele informaţii, şase persoane aflate în autocar, care s-a răsturnat, sunt rănite uşor, iar şoferul autoturismului implicat este încarcerat, dar conştient, scrie Mediafax.

La locul accidentului intervin o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, un echipaj SAJ şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

sursa video gherlainfo.ro

abonare newsletter