Actualitate

Consilierii judeţeni PSD cer lămuriri conducerii CJ în privinţa S.C. Clujana S.A

Grupul consilierilor județeni ai PSD Cluj solicită Consiliului Județean Cluj să facă public statusul activității S.C Clujana S.A cât și un raport financiar având în vedere că societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj trebuia să achite mai multe datorii.

Consilierii judeşeni PSD cer lămuriri în privinţa S.C. Clujana S.A Consilierii judeşeni PSD cer lămuriri în privinţa S.C. Clujana S.A

Având în vedere că pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Cluj, în şedinţa de la sfârşitul lunii ianuarie, s-a aflat un proiect de hotărâre prin care oficialii S.C Clujana S.A cereau aprobarea consilierilor județeni pentru a vinde două imobile aflate în patrimoniul acesteia, în  vederea achitării mai multor rate din datoriile curente ale societăţii, este cât se poate de bine-venită informarea clujenilor cu privire la tranzacția  mai sus menționată.

„Vrem să știm din ce cauză s-a pierdut eșalonarea datoriilor, ceea ce a dus la creșterea presiunii financiare pe  bugetul societății și creșterea datoriilor în condițiile în care noi considerăm că acest lucru putea fi evitat”, a declarat Remus Lăpușan, liderul de grup al consilierilor  județeni social-democrați.

Etichete: psd sc clujana sa
Ultimele Stiri
abonare newsletter