Actualitate

Deputatul Horia Nasra: „Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon”

PSD Cluj constată “cu regret” că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe, trimite comunicate de presă cu informații trunchiate și mincinoase. Cel mai recent exemplu este comunicarea mincinoasă referitoare la un teren folosit de Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj.

Deputatul Horia Nasra: „Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon” Deputatul Horia Nasra: „Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon”

„Frustrat că stă pe banca de rezerve a PNL, Alin Tișe pare că a fost cuprins de o insolație de sezon, pentru că din postura de președinte al Consiliului Județean Cluj este inadmisibil să minți cu atât de multă nonșalanță și să arăți cu degetul spre un partid sau o instituție, când  tu și acoliții tăi liberali din fruntea Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, Marius Nicoară, ați fost incapabili să rezolvați acest  litigiu”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Comunicatul de presă transmis de către Consiliul Județean Cluj cu atacuri politice fără noimă, demonstrează  lipsa de profesionalism, necunoașterea realității și neseriozitatea  conducerii acestei instituții, subliniază la rândul său, Ilarie Ivan, președintele departamentului de agricultură al PSD Cluj.


“Cu adresa nr. 3965/04.03.2016, Consiliul Județean Cluj aduce la cunostința Direcției Agricole Cluj că întreaga suprafață ocupată de platforma de beton este a Consiliului Județean Cluj, terenul figurând de fapt în actele ambelor instituții.

Direcția Agricolă Cluj a fost de acord cu rezolvarea juridică a situației încă din anul 2012, când a adus la cunoșținta Consiliului Județean Cluj că este de acord cu transferul acestui bun  către Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj ( adresa nr. 743/16.03.2012) dovada fiind de fapt toată corespondența existentă prin care se dă  acordul de principiu de renunțare la acest teren nefolosit de Unitatea


fito-sanitară din anul 1991! Văzând lipsa totală de interes a conducerii Consiliului Județean,  Direcția Agricolă Cluj a promovat un litigiu în instanță.

Consiliul Județean Cluj trebuia să demareze procedurile pentru rezolvarea legală a situației. Oare președintele Consiliului Județean Cluj nu știe ce demersuri trebuiau întreprinse, pentru că este uluitor și populist ca Președintele Consiliului Județean  să acuze  Guvernul PSD și Ministerul Agriculturii pentru a acoperi ineficiența din ograda  proprie!”  a declarat Ilarie Ivan, președintele departamentului de agricultură al PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter