Actualitate

Şofer reţinut de poliţişti după ce a cauzat un accident în cartierul Grigorescu

Poliţiştii rutieri au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un conducător auto, care, după producerea unui accident de circulaţie, a plecat de la faţa locului, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Şofer reţinut de poliţişti după ce a cauzat un accident în cartierul Grigorescu Şofer reţinut de poliţişti după ce a cauzat un accident în cartierul Grigorescu

La data de 8 iulie a.c., pe strada Donath, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu avarierea a două vehicule şi rănirea unei persoane, unul dintre conducătorii auto plecând de la faţa locului.

“În fapt, în jurul orei 00:00, un conducător auto care circula pe strada Donath, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autovehiculul care îl preceda. În urma impactului, a fost rănit uşor un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, conducător al primului autovehicul.


Celălalt şofer a plecat de la faţa locului, fără încuviinţarea poliţiştilor. Acesta a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca. În urma depistării şi testării cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Aceştia mai precizează că în baza probatoriului administrat, la data de 9 iulie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute de Codul penal.

abonare newsletter