Actualitate

Primăria s-a răzgândit şi nu mai suspendă activitatea comercianţilor de pe Aleea Stadion

Monitorul de Cluj scria zilele trecute că zeci de comercianţi de pe Aleea Stadionului s-au trezit peste noapte cu notificări venite din partea unei agenţii organizatoare de evenimente prin care erau informaţi că li se va suspenda activitatea pentru desfăşurarea unui festival gastronomic.

Acum, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca spun, într-un răspuns pentru Monitorul de Cluj, că nu li se va suspenda activitatea comercianţilor.

“Primăria Cluj-Napoca nu va suspenda activitatea comercianților de pe Aleea Stadion în perioada desfășurării evenimentului Street Food Festival (6-9 iulie)”, se arată în răspuns.


Potrivit Primăriei Cluj, Asociația Why Not Us nu a primit finanțare nerambursabilă de la Primăria Cluj-Napoca pentru organizarea evenimentului Street Food Festival.

“Printr-o hotărâre de Consiliu Local din 4 aprilie 2017 s-a alocat suma de 50.000 de lei de la bugetul local pe anul 2017, pentru Asociația Kilometrul 0, în vederea realizării proiectului Cultură la Street Food Festival”, arată Primăria Cluj-Napoca.


Detalii despre scandal aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter