Actualitate

Atac la Consiliul Judeţean. Organizatorii Electric Castle îi bat obrazul lui Tişe pentru starea deplorabilă a drumurilor care duc la Bonţida

Nu trece o zi fără ca preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, să trimite comunicate de presă în care se laudă că ba a terminat de asfaltat un drum, ba că a început lucrări de modernizare pe te miri ce drumuri din judeţ. Organizatorii Electric Castle s-au săturat să înghită aceleaşi promisiuni de 4 ani şi au reacţionat.

“Așa arată drumul pe care ar trebui să fie aduși, peste 1 săptămână, cei aproape 150.000 de oameni, ce vor veni pentru 5 zile, la Electric Castle 2017. Este drumul pe care Consiliul Județean Cluj s-a angajat și în acest an să îl repare, pentru a ne ajuta să fluidizăm traficul autobuzelor dinspre și înspre Bonțida. Mai exact, 5 km din DJ 161 Gădălin - Bonțida. 5 (cinci)! Știm deja răspunsul oficial pe care îl vom primi. E același de 4 ani încoace: «urmează, e un proiect, e prins de un buget, se face, e complicat cu proiectul, poate la anul». Oricum, cel mai important este că, indiferent de infrastructura din zonă, ne vom putea mândri în continuare pe la târguri de turism și prin broșuri informative cu cât de minunat este Electric Castle. Mulțumim de sprijin!”, a scris Andi Vanca, purtător de cuvânt la Electric Castle.

Reamintim că forul judeţean a luat un credit de 50 de milioane de euro pentru modernizarea şi reabilitarea a circa 500 kilometri de drumuri.


Nu este prima dată când organizatorii Electric Castle sar la gâtul autorităţilor şi reclamă infrastructura deficitară din zonă. Detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter