Actualitate

Tinerii care fac liniuțe pe Dorobanților și 21 Decembrie 1989, trași pe dreapta de polițiști - VIDEO

În noaptea de 29 spre 30 iunie, poliţiştii clujeni au organizat o acţiune pentru prinderea și sancționarea celor care organizează întreceri ilegale între autoturisme.

La acțiune, pe lângă polițiștii de la rutieră, au mai participat jandarmi, criminalişti şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român. Acţiunea s-a desfăşurat, cu   precădere, pe străzile 21 Decembrie 1989 şi Dorobanţilor, zone în care au fost sesizate întreceri ilegale între autoturisme.

"Cu ocazia desfăşurării acţiunii, au fost constatate şi sancţionate 27 de abateri contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de aproape 16.000 de lei", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

Pentru diverse neconformităţi tehnice, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.


De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune rutieră, fiind depistat un conducător auto care avea suspendat dreptul de a conduce.

"Acţiunile poliţiştilor vor continua pentru impunerea legii  şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale", au mai precizat aceștia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter