Actualitate

Accident GRAV de circulaţie pe Calea Floreşti. Un şofer BEAT a lovit o maşină care venea din contrasens.

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane a avut loc joi pe Calea Floreşti din Cluj-Napoca.

Accident grav de circulaţie pe Calea Floreşti. Un şofer BEAT a lovit o maşină care venea din contrasens. Accident grav de circulaţie pe Calea Floreşti. Un şofer BEAT a lovit o maşină care venea din contrasens.

În jurul orei 22:00, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe Calea Floreşti, dinspre Cluj-Napoca spre Floreşti, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar de către un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca.

“În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că  bărbatul în vârstă de 41 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului de 41 de ani. De asemenea, celălalt conducător auto şi o pasageră - femeie în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, au fost răniţi uşor.

Pagubele materiale rezultate în urma accidentului au fost estimate la peste 21.000 de lei”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea şi luarea măsurilor legale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter