Actualitate

Cine este clujeanul care şi-a comandat Aston Martin Valkyrie, maşina care costă 3 milioane de lire sterline

Clujeanul Bogdan Căpuşan, fiul unui dezvoltator imobiliar clujean, se află pe lista clienţilor viitorului Aston Martin Valkyrie, care se va produce doar în 150 de exemplare. Autoturismul, care urmează să fie mai rapid decât un monopost de Formula 1, va costa 2-3 milioane de euro.

Englezii de la Aston Martin vor personaliza fiecare exemplar de Valkyrie, astfel că viitorii proprietari vor fi scanaţi pentru ca autoturismul să le ofere o poziţie ideală la volan.

Astfel a aflat presa că unul dintre cei 150 de proprietari va fi clujeanul Bogdan Căpuşan, care a anunţat pe contul său de Instagram că i s-au luat deja măsurile pentru maşina anunţată să apară în 2019, scrie adevărul.ro. Clujeanul a publicat şi o poză alături de Aston Martin Valkyrie.


Bogdan este fiul lui Chimu Căpuşan, milionar clujean care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţale în oraş, averea lui fiind estimată de Forbes România, în 2014, la 7 milioane de euro.

Valkyrie va costa 2-3 milioane de lire sterline şi va fi produs în doar 150 exemplare, fiind un hypercar hibrid cu tracţiune spate şi un motor V12 aspirat de 6,5 litri şi cel puţin 900 CP.

Etichete: imobiliare
Ultimele Stiri
abonare newsletter