Actualitate

Cluj – Thessaloniki, o nouă rută de pe Aeroportul Internaţional Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj a inaugurat o nouă rută aeriană turistică, Cluj – Thessaloniki.

Zborurile către al doilea oraș ca mărime din Grecia vor fi operate în perioada 15.06-28.09.2017, cu o frecvență de 1 zbor pe săptămână, în ziua de joi.

Noua destinație turistică disponibilă din acest an de pe aeroport, va fi operată cu aeronave de tip BAE RJ85, având o capacitate de 96 de locuri.


În luna februarie 2013, ca urmare a colaborărilor de succes cu companiile aeriene grecești și europene, Mouzenidis Group și-a extins în mod semnificativ domeniul de activitate lansând propria companie aeriană, Ellinair, în scopul creșterii volumului de turiști pentru destinația Grecia.

Primul zbor Cluj – Thessaloniki a fost inaugurat de reprezentanții aeroportului și ai companiei aeriene, alături de pasageri, la poarta de îmbarcare.


Programul de vară al zborurilor charter operate de pe Aeroportul Internațional Cluj,  cuprinde zboruri turistice către 9 destinații, din 2 țări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și Turcia (Antalya).

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional "Henri Coandă" București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

Etichete: aeroport cluj
abonare newsletter