Actualitate

Şoferi inconştienţi. Fără permis sau băuţi la volan!

Poliţiştii clujeni au prins în trafic, în weekend-ul care a trecut, mai mulţi şoferi fără permis de conducere sau sub influenţa alcoolului.

Şoferi inconştienţi. Fără permis sau băuţi la volan! Şoferi inconştienţi. Fără permis sau băuţi la volan!

Astfel, în 10 iunie a.c. în jurul orei 01:45, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda, au depistat un tânăr de 21 ani din Turda, județul Cluj, în timp ce conducea  autovehiculul pe Aleea Plopilor, intersecţie cu strada Aviatorilor  din municipiul Turda, fără permis de conducere.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.


La data de 10 iunie a.c. în jurul orei 17:40, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurala Turda au depistat un bărbat de 58 ani, din comuna Iara, județul Cluj, care conducea autovehiculul prin localitate, pe str. Principală, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


De asemenea, la data de 11 iunie a.c. în jurul orei ora 15:30, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, au depistat un tânăr de 23 ani din Căpușu Mare, județul Cluj, în timp ce conducea autoturismul  pe DN1 E 60, pe raza localității Căpușu Mare, fără a poseda permis de conducere.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, mai spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter