Actualitate

ACCIDENT în Dej. Trei mașini au fost serios avariate și o persoană a fost rănită.

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită și cu importante pagube materiale, s-a produs ieri după-amiază, în jurul orei 13:30, într-o intersecție din Dej.

ACCIDENT în Dej. Trei mașini au fost serios avariate și o persoană a fost rănită.  Sursa foto dej24.ro ACCIDENT în Dej. Trei mașini au fost serios avariate și o persoană a fost rănită. Sursa foto dej24.ro

Potrivit dej24.ro, accidentul s-a produs la intersecția străzilor 22 decembrie 1989 și Alecu Russo din Dej. Conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Bobâlna, a pătruns pe strada 22 decembrie 1989, de pe strada Alecu Russo, fără a respecta semnificația indicatorului „cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulementar de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Gherla, instructor la o școală de șoferi. În urma impactului, autoturismul „școala de șoferi” a fost proiectat într-o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani din Dej.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a instructorului auto. Acesta a suferit mai multe răni și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.


Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabileacă circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter