Actualitate

ABERAŢII RUTIERE la intersecţia Plopilor cu Şesului, unde o maşină s-a răsturnat. Înţelegeţi ceva din semnele astea de circulaţie? - FOTO

Unele semne de circulaţie din Cluj-Napoca îi bagă pe şoferi în ceaţă. Fie că sunt amplasate în locuri total nepotrivite, fie că sunt mascate de copaci, unele semne de circulaţie îşi dovedesc inutilitatea şi îi pun în dificultate pe cei de la volan.

Un astfel de exemplu găsim şi la interesecţia străzilor Şesului cu Plopilor, unde ieri a avut loc un accident grav de circulaţie.

Cine circulă pe strada Plopilor şi vrea să intre pe Şesului are în faţa un indicator care îi arată că urmează o stradă cu sens unic. Stupoare însă. Vis-à-vis de acest indicator este amplasat un alt semn “stop” pentru cei care vor să iasă pe strada Plopilor. În aceste condiţii se ridică întrebarea: strada Şesului e cu sens unic ori ba?


Monitorul de Cluj a semnalat aberaţia întâlnită în trafic atât Poliţiei Rutiere, cât şi Primăriei Cluj-Napoca, care au promis remedierea problemei.

“Accidentul de ieri a avut loc la cealaltă intersecţie Plopilor şi Şesului. Strada Seşului se intersectează cu Plopilor în două puncte. S-a luat legătura cu administratorul drumului public, adică cu Comisia de Sistematizare din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, să remedieze treaba cu indicatoarele. Strada respectivă este până la jumătate cu sens unic şi apoi se lărgeşte şi are două sensuri”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Cluj.


Ieri, trei maşini au fost avariate şi două persoane au fost rănite după ce un şofer de 76 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului “oprire” la intersecţia Şesului cu Plopilor.

“Un conducător auto, în timp ce circula pe strada Şesului, ajuns la intersecţie cu strada Plopilor, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului «oprire», a pătruns în intersecţie neacordând prioritate de trecere unui autoturism condus pe strada Plopilor. În urma impactului, autoturismul care a pătruns în intersecţie neregulamentar s-a răsturnat. Acest autoturism era condus de un şofer în vârstă de 76 de ani. Şoferul şi o pasageră au suferit leziuni uşoare”, au mai spus reprezentanţii IPJ Cluj.


CITEŞTE ŞI

Accident grav pe Plopilor. O mașină s-a răsturnat

Ultimele Stiri
abonare newsletter