Actualitate

UPDATE Un bărbat din Dej ameninţă că se aruncă de pe un stâlp dacă nu primeşte locuinţă

Un tânăr de 27 de ani din Dej recent ieşit din puşcărie, ameninţa că în cazul în care nu va primi o locuinţă socială de la Primărie, se va arunca în gol.

Un bărbat din Dej ameninţă că se aruncă de pe un stâlp dacă nu primeşte locuinţă Un bărbat din Dej ameninţă că se aruncă de pe un stâlp dacă nu primeşte locuinţă

UPDATE

În urmă cu câteva minute, bărbatul a coborât de pe stâlp. Se pare că autoritățile locale îi vor oferi terenul pentru care a amenințat că se aruncă în gol.

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Potrivit dejeanul.ro, acesta a cerut ca primarul Costan Morar să meargă în zona pentru a discuta cu el şi a-i da o locuinţă cât mai repede cu putinţă, însă edilul a declarat că va sta la discuţii doar dacă va coborî.

Primarul a declarat că bărbatul a fost în audienţă zilele trecute şi a cerut un teren pe care să îşi construiască o casă, dar a cerut ca acest lucru să fie rezolvat în regim de urgenţă, practic în câteva zile.


Angajaţii Primăriei i-a ar fi explicat că acest lucru nu se poate rezolva în câteva zile, fiind invitat să depună o cerere, dar abia după ce îi va fi reglementata problema cu actele, deoarece avea cartea de identitate expirată. Dacă problema cu identitatea a fost deja rezolvată, bărbatul nu a mai apucat să facă cerere pentru a primi un teren, şi a decis să treacă la măsuri extreme.

Mai multe echipaje de intervenţie au fost trimise în zonă, după ce bărbatul s-a urcat pe stâlp.

Etichete: Sinucidere
abonare newsletter