monitorulcj.ro Menu
Actualitate

OTTER Distribution lansează primul concept de magazin TEZYO, în Cluj-Napoca (P)

OTTER Distribution a lansat miercuri, 26 aprilie 2017, primul concept store multibrand TEZYO din Cluj-Napoca pentru cei pasionați de pantofi și genți statement.

TEZYO by OTTER Distribution este un concept nou de magazin - urban și fresh - care vine în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil, cu produse și branduri de încălțăminte și accesorii ce și-au câștigat renumele la nivel internațional pentru calitatea și design-ul în tendințe pe care le propun.

Situat la parterul Iulius Mall Cluj, magazinul TEZYO este al 12-lea deschis la nivel național. Evenimentul de deschidere i-a avut ca invitați pe stilistul Alin Gălățescu și pe una dintre cele mai fashioniste bloggerițe din Cluj, Mădălina Merca. Cu această ocazie, invitații au putut admira, pe catwalk-ul din Atrium, unicitatea și noutatea colecției de încălțăminte și accesorii TEZYO primăvară - vară, completată de ținute în tendințe.


TEZYO susține stilul autentic și libertatea de exprimare fiind un brand despre alegerile personale ale fiecăruia și despre identificarea cu tine însuți. Lansarea magazinului din Cluj-Napoca, un oraș cu o energie aparte și unul dintre cele mai efervescente din țară, face parte din strategia de extindere a brand-ului TEZYO în orașele importante ale țării, precum și în afara țării” a declarat Mihaela Dumitrescu, Marketing Director al grupului OTTER Distribution.