Actualitate

Cifrele DEZASTRULUI de la Cluj Arena. Stadionul este pe pierdere continuă, în ciuda faptului că a fost preluat de Consiliul Județean

Bugetul de venituri și cheltueli pe anul 2017 de la Cluj Arena arată starea jalnică în care se află stadionul. Bijuteria, devenită acum muzeu, nu produce nici 15% din cheltuieli.

Consilierii județeni vor aproba vineri în ședință bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 de la Cluj Arena.

Potrivit documentului, veniturile totale estimate a fi realizate în anul 2017 sunt în sumă de 100.000 de lei, iar nivelul total al cheltuielilor pentru anul 2017 a fost estimat la suma de 733.000 de lei.


Pentru anul 2017 este estimată o pierdere de 633.000 de lei.

În decembrie 2016, Consiliul Județean a decis trecerea imobilului Cluj Arena din proprietatea privată în proprietatea publică a județului Cluj.


Consiliul de Administrație al Cluj Arena SA a formulat anul trecut o cerere de deschidere a procedurii de insolvență. Motivul insolvenței este imposibilitatea asigurării fondurilor bănești pentru plata datoriilor către municipiul Cluj-Napoca în sumă de 14.732.810 lei, reprezentând debit din taxe pe clădire și teren plus penalitățile aferente.

Anul trecut au fost discuții despre transferul stadionului în proprietatea Primăriei Cluj-Napoca, discuții care până în ziua de astăzi nu s-au concretizat.


CITEȘTE ȘI

Inevitabilul s-a produs. Cluj Arena intră în faliment


CITEȘTE ȘI

Consiliul Judeţean prelungeşte agonia Cluj Arena. Boc nu va pune mâna prea curând pe stadion

Ultimele Stiri
abonare newsletter