monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un nou jucător pe piața de web design din Cluj-Napoca (P)

Investițiile în domeniul IT devin din ce în ce mai mari, de la an la an, în România, iar piața de web design a ajuns să creeze, pe lângă miile de locuri de muncă, o adevărată ramură de bază a economiei românești.

Cifre de afacere de sute de mii de euro sunt raportate an de an de diverse companii de web design & development. În acest context favorabil, Clujul și-a găsit rapid locul. La momentul actual, la o simplă căutare pe Google a termenului web design Cluj, vei descoperi peste 20 de astfel de companii, ce livrează servicii de web design și dezvoltare aplicații web.

Piața de web design din Cluj se bucură de o asemenea dezvoltare tocmai datorită unui ambient economic extrem de favorabil. De asemenea, din ce în ce mai mulți tineri pregătiți în acest domeniu creativ al IT-ului aleg facultăți de specialitate din Cluj.


În toată această avalanșă a dezvoltării pieței de web design și-a găsit loc cu ușurință și firma de web design Baboon. Lansată în urmă cu doar 1 an, compania s-a bucurat de o creștere spectaculoasă și, cu ajutorul specialiștilor în web design și programare, și-a creat rapid un portofoliu de clienți ce i-a asigurat drumul spre succes.

Acest succes se datorează în mare parte modului de lucru profesionist. Firma a ales să facă lucrurile într-un mod diferit. Pe lângă profesionalismul în relația cu clienții și serviciile de calitate oferite, firma dă dovadă de unul dintre cele mai eficiente sisteme de management întâlnite în branșă.


Cu un puternic accent pus pe cercetare și pe importanța studiilor de piață, Baboon Web Design reușește întotdeauna să surprindă clienții cu cele mai inovative soluții online. Fie că este vorba de un site de prezentare, fie că vorbim despre realizare magazine online, cei de la Baboon se evidențiază de fiecare dată prin calitatea serviciilor.

Un avantaj foarte competitiv în cadrul firmei este reprezentat și de viziunea Baboon cu privire la sistematizarea task-urilor din cadrul echipei. Discutăm despre o companie cu un puternic impact la nivel de leadership. În cadrul firmei, fiecare angajat are rolul bine delimitat, iar specialiștii se concentrează strict pe acțiuni din aria lor de activitate, astfel încât fiecare departament al firmei să funcționeze perfect.


Tocmai acest lucru a determinat firma să se extindă la nivel european după doar 1 an de activitate și să ocupe poziția 1 pe Google la căutarea termenului web design Cluj.

Așadar, cu astfel de performanțe în aria IT, Clujul se poate mândri cu denumirea acordată de cei de la GrowthBusiness.co.uk în 2016: Silicon Valey of Europe.

Etichete: it magazin online