Actualitate

Circulație blocată pe DN 1 în judeţul Cluj. Probleme şi pe Autostrada Turda-Gilău. Numai Tişe nu vede drumurile blocate - UPDATE

Circulaţia este îngreunată pe autostrada A3 Turda - Gilău, din cauza zăpezii, care măsoară, pe alocuri, un centimetru, iar autotrenurile înaintează în coloană.

UPDATE ORA 11.00

Circulaţia rutieră pe DN 1 (E60), între localităţile Ciucea şi Poieni din judeţul Cluj, şi pe DN 1J, între Gârbău şi Căpuşu Mare, a fost reluată, după ce a fost oprită circa 20 de minute, joi, în jurul orei 09,00, în urma prăbuşirii unor copaci pe carosabil, din cauza vântului puternic.


Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat că traficul a fost reluat, în urma intervenţiei lucrătorilor de la Serviciul local pentru situaţii de urgenţă, care au îndepărtat copacii.

ŞTIREA INIŢIALĂ


Şi în judeţul Cluj ninge abundent pe autostrada A3 Turda - Gilău, iar zăpada pe carosabil măsoară, pe alocuri, un centimetru. Şi aici se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Circulația rutieră pe DN 1 (E60), între localitățile Ciucea și Poieni din județul Cluj, și pe DN 1J, între Gârbău și Căpușu Mare, a fost oprită joi, la ora 09.00, în urma prăbușirii unor copaci pe carosabil din cauza vântului puternic, potrivit unei informări a Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliție Române.


La această oră, autorităţile clujene lucrează la tăierea şi îndepărtarea copacilor, pentru ca traficul rutier să fie reluat în cel mai scurt timp.

De cealaltă parte, preşedintele Consiliului Judeţean a trimis un comunicat de presă în care spune că în cursul dimineţii zilei de joi "la judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate".

Ultimele Stiri
abonare newsletter