Actualitate

Aproape 2.500 de amenzi, de Paşti, în România

Poliţiştii din România au desfăşurat mai multe acţiuni în duminica de Paşti şi au aplicat aproape 2.500 de amenzi, conform conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

FOTO Arhivă FOTO Arhivă

Poliţiştii au sesizat peste 550 de infracţiuni, au fost prinse în flagrant delict 100 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost aplicate aproape 2.500 de sancţiuni contravenţionale, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), informează agenţia Agerpres.

Din totalul de 556 de infracţiuni, s-au înregistrat 186 contra persoanei, 201 contra patrimoniului, 112 la regimul siguranţei rutiere şi 57 pentru alte genuri de infracţiuni. Totodată au fost prinse în flagrant delict 100 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, fiind depistate şase persoane urmărite.


Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 2.429 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 803.982 de lei. Cele mai numeroase dintre amenzi, 1.509, au vizat circulaţia. Un număr de 793 de amenzi au fost aplicate pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 28 la Legea privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 99 la alte acte normative.

Etichete: politisti pasti amenzi
Ultimele Stiri
abonare newsletter