Actualitate

Mașină strivită între un autocamion și stâlp. Un șofer a făcut o manevră inexplicabilă – VIDEO

Un șofer a rămas fără permis după ce a efectuat o depășire prin partea dreaptă și a fost proiectat într-un stâlp.

sursa foto dej24.ro sursa foto dej24.ro

Accidentul s-a petrecut joi dimineață în apropierea podului de peste râul Someș, la intersecția cu strada Ion Pop Reteganu din municipiul Dej, scrie dej24.ro.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Cuzdrioara, a efectuat cu autoturismul o depășire neregulamentară prin partea dreaptă a unui autocamion și a rămas prins între remorca acestuia din urmă și un stâlp de electricitate.


Șoferul autocamionului acorda prioritate mașinilor care circulau dinspre oraș. În momentul în care a efectuat virajul spre pod, a acroșat autoturismul aflat în dreapta sa și l-a proiectat între remorcă și un stâlp de pe marginea drumului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar mașina condusă de bărbatul din localitatea Cuzdrioara a fost serios avariată. Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, acesta indicând că nicicunul dintre ei nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan.


Conform oamenilor legii, conducătorul auto care a efectutat depășirea neregulamentară a fost sancționat contravențional cu amendă și s-a ales cu permisul suspendat pentru 60 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter