Actualitate

Primarul de la Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș

Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș (CUA). Cristian Matei a fost investit în această funcție în cadrul unei ședințe care a avut loc zilele trecute, cu unanimitate de voturi.

Primarul de la Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș Primarul de la Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș

Din noul Comitet Director, votat în unanimitate mai fac parte primarul localiităţii Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, primăriţa de la Tureni- Daniela Elena Mănăilă, primarul comunei Mihai Viteazu -Ioan Zeng, primarul de la Viişoara -Ioan Roman, primarul de la Ciurila -Teodor Cristinel Popa şi Niculae Făgădar, primarul de la Aiton.

“În urma discuțiilor avute în cadrul adunării, membrii comisiei au stabilit câteva priorități, probleme a căror rezolvare trebuie urgentată. În acest sens, ca prim pas, s-a decis efectuarea unei deplasări în teren a Comitetului Director la centrul de ecarisaj, să se facă o propunere în legătură cu problema câinilor comunitari fără stăpân, problemă stringentă pentru toate UAT-urile”, spun reprezentanţii Comunităţii Urbane Arieş.

Etichete: cristian matei
abonare newsletter