monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Mega Image s-a lansat pe piața din Cluj

Primul magazin Mega Image din Cluj-Napoca a fost deschis sâmbătă în cadrul galeriei comerciale Platinia.

Primul magazin Mega Image din Cluj este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați în cadrul galeriei comerciale Platinia de pe Calea Mănăștur și a fost special conceput astfel încât să ofere clujenilor o experiență inedită la cumpărături, pornind de la modul de aranjare, la consultanța oferită direct în magazin de către echipe de angajați special pregătite în acest sens, la oferta variată de produse de la cele alimentare, la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amenajat ținând cont de cele mai noi tendințe de design.

"Lansarea pe piața de la Cluj reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate și prețuri. De asemenea, continuăm angajamentul nostru de susținere și promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe și legume proaspete de sezon, de la producători locali, alături de branduri de carne și panificație. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea clujenilor", afirmă Vassilis Stavrou, director general Mega Image.


Primul magazin Mega Image din Cluj include o mare varietate de produse marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum și noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regăsi într-o zonă dedicată.

Pentru a se integra cât mai bine în specificul local, Mega Image a încheiat parteneriate cu producători locali pentru a oferi o gamă variată și de calitate de produse locale. Peste 10 producători locali de legume și fructe, printre care și Cooperativa Lunca Someșului Mic, vor oferi în sortimentația Mega Image produse proaspete de sezon.


"Suntem singurii care avem avocado gata copt în magazin, nu mai trebuie să aștepți, avem mango brazilian, ceea de este punctul de diferențiere. Iar la fructe și legume, avem parteneriate cu peste 10 producători locali, iar produsele lor se vor regăsi, în special, după Paște în magazin, atunci când începe sezonul. Produsele noastre marcă proprie se regăsesc peste tot la raft. Nu avem un loc special pentru ele. Avem 8 mărci proprii Mega Image, acesta este unul dintre punctele de diferențiere, avem de la produsele «gusturi românești» care înseamnă produse cu un specific local sau dintr-o anumită regiune a țării, până la produsele marcă proprie din gama 365, sunt produse care asigură calitate pe tot parcursul anului la prețuri avantajoase. Avem și o secțiune separată de mâncare bio. Unul dintre proiectele cu care noi ne mândrim, pe lângă «gusturi românești» de la gospodari pe zona de fructe și legume, este «gusturi românești» de la fermier. Anul trecut am început un parteneriat cu producători de carne de porc, și așa cum facem la fructe și legume le urmărim producția, le asigurăm recolta, la fel am încercat să urmărim și produsele românești de la fermie, carnea de porc. De la purcei urmărim întreg procesul: cum sunt crescuți, cum sunt hrăniți. Ne asigurăm că sunt în cele mai bune condiții astfel încât la raft să ajungă produse specifice românești", a spus Raluca Alexandrescu, marketing manager Mega Image.

Programul standard de funcționare a magazinului Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până duminică în intervalul orar 08.00-22.00.


Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 534 de magazine.