Actualitate

Motocicliştii clujeni vor mai multă atenţie în trafic, din partea tuturor: „Într-o singură zi în judeţul Cluj au fost opt accidente de motocicletă"

Aproximativ 350 de motociclişti din mai multe judeţe ale Transilvaniei s-au reunit duminică la Cluj-Napoca, pentru a participa la un marş prin care să atragă atenţia participanţilor la trafic asupra pericolului accidentelor rutiere.

FOTO ARHIVĂ FOTO ARHIVĂ

''Campania 'Atenţie la motociclişti' are scopul de a preveni incidentele în trafic (...) Cea mai gravă problemă din trafic este lipsa de atenţie. Ar trebui să fim cu toţii - şoferi şi motociclişti - mai atenţi în trafic. Şi gropile de pe străzi reprezintă o problemă. Au fost mulţi motociclişti victime ale accidentelor. În judeţul Cluj au avut loc anul trecut, într-o singură zi, opt accidente de motocicletă'', a declarat organizatorul marşului, Paul Sorinca, potrivit Agerpres.

Motocicliştii participanţi la acţiune - din judeţele Cluj, Alba, Braşov, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj - s-au reunit pe platoul din faţa Sălii Sporturilor din Cluj-Napoca de unde au plecat într-un marş prin mai multe zone ale municipiului. Ei au distribuit autocolante cu mesajele ''Asigură-te de două ori'' şi ''Atenţie la motociclişti! Şi noi existăm în trafic''.

Etichete: cluj motociclisti
Ultimele Stiri
abonare newsletter