Actualitate

Directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, schimbat din funcţie

Directorul postului de televiziune TVR Cluj, Romeo Couţi (foto), a fost schimbat din funcţie, vineri, în urma deciziilor de numire ale noilor coordonatori de structură regională ai Televiziunii Române (TVR).

Foto Arhivă Foto Arhivă

Deciziile au fost semnate de către preşedintele-director general al TVR, Irina Radu, care va lua, ca interimar, locul lui Couţi la conducerea structurii regionale, a scris Stiridecluj.ro

Potrivit sursei citate, lista noilor coordonatori din cadrul TVR CLUJ este următoarea:


Coordonator cu atribuţii de director – conducerea interimară va fi asigurată, în perioada următoare, de Preşedintele –Director General, Irina Radu

Coordonator cu atribuţii de producător executiv Ştiri, Sport, Programe - Ovidiu Pop


Coordonator cu atribuţii de producător executiv Minorităţi - Sorin Gelmărean-Vig Emese

Coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Tehnic Producţie - Olimpiu Pop


Coordonator cu atributii de Şef Serviciu Economic, Administrativ, Marketing - Mircea Matiş

Coordonator al activităţii Compartimentului Ştiri, Sport - Nicoleta Moldovan


„Punem pe primul plan rezultatele şi ceea ce publicul vede la televizor şi de aceea am luat decizia de a fixa obiective clare şi de a face o primă evaluare a noilor manageri după 4 luni”, a declarat Irina Radu.

 Noile mandate sunt valabile până la 31 decembrie 2017 ori până la schimbarea organigramei sau ocuparea posturilor prin concurs.


Amintim, Romeo Couţi este unul din cei mai longevivi directori de instituţie publică din Cluj, aflându-se la cârma TVR Cluj de aproximativ 14 ani. Potrivit unor surse citate de Ziardecluj.ro, el ar putea prelua conducerea TVR Moldova.

abonare newsletter