Actualitate

Maşini deviate pe o bandă, de-a lungul unei porţiuni din Autostrada Transilvania

Maşinile sunt deviate pe banda a doua în această dimineaţă, la kilometril 27+700 pe sensul de mers Gilău-Turda al Autostrăzii Transilvania, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Restricţia de pe Autostrada Transilvania a fost anunţată şi în weekend. FOTO Arhivă Restricţia de pe Autostrada Transilvania a fost anunţată şi în weekend. FOTO Arhivă

„Pe autostrada A3, pe sensul de mers Gilău – Turda, la kilometrul 27+700 de metri, se execută lucrări la un rost de dilataţie pe prima bandă, autovehiculele fiind redirecţionate pe banda a doua. Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie”, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Restricţia a fost anunţată şi în weekend.


De asemenea, potrivit datelor Centrului Infotrafic tronsonul DN1R, „în Munţii Apuseni (Pasul Ursoaia), între Poiana Horea (km 58+550, judeţul Cluj) şi Mătişeşti (km 62, judeţul Alba), până în data de 31 martie 2017”, numărându-se între tronsoanele de drumuri închise în timpul iernii. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter