Actualitate

Cod Galben de vânt puternic în judeţul Cluj. Precipitaţii mixte începând de astăzi seară în Transilvania

Zona joasă din judeţul Cluj se află până la ora 18 sub avertizare Cod Galben de vânt puternic, a cărui viteză poate ajunge până la 60 de kilometri pe oră.

FOTo Arhivă FOTo Arhivă

Avertizarea Cod Galben de „intensificări ale vântului care la rafală vor depăși local 55-60 km/h” este valabilă în judeţul Cluj dar şi în judeţul Bistriţa-Năsăud astăzi 19 martie între orele 15-18, anunţă site-ul oficial al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au emis de asemenea o informare care anunţă „intensificări ale vântului și predominant ninsori la munte, precipitații mixte în Maramureș și Transilvania”, valabilă de astăzi 19 martie ora 20 până mâine, luni, 20 martie ora 20.


„În intervalul menționat, în zonele de munte, mai ales la altitudini mari, temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 55...65 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h, viscolind și spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului se vor semnala în după-amiaza zilei de luni, 20 martie, și în sud-vestul teritoriului. În vestul, centrul și nordul țării temporar va ploua, iar în Maramureș și Transilvania trecător vor fi precipitații mixte”, au anunţat meteorologii. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter