Actualitate

Două accidente, la interval de câteva minute unul de altul, pe şoseaua dintre Cluj şi Gherla

Două accidente uşoare au avut loc sâmbătă, la interval de doar câteva minute unul de celălalt, în zona localităţii Livada, pe DN 1C, între Cluj-Napoca şi Gherla.

Un autoturism a fost proiectat în afara carosabilului în urma celui de-al doilea accident. FOTO captură video / Szabo Szilard Un autoturism a fost proiectat în afara carosabilului în urma celui de-al doilea accident. FOTO captură video / Szabo Szilard

Cele două accidente au avut loc pe carosabil umed. Primul incident a fost semnalat în jurul orei 13.30 la 112, după ce şoferul unui autocamion care se deplasa spre Cluj-Napoca, pe fondul neatenției și a nepăstrării distanței regulamentare în mers, a acroşat din spate un autoturism care se pregătea pentru viraj la stânga, scrie Someseanul.ro. O persoană din maşina lovită a fost rănită şi transportată la Spitalul din Gherla pentru investigaţii suplimentare.

După doar câteva minute, un alt accident s-a petrecut la o distanţă de câteva sute de metri: şoferul unei maşini care se deplasa dinspre Cluj, pe fond de neatenţie şi viteză a intrat într-o altă maşină ce a fost proiectată în remorca unui al treilea autovehicul, pe care îl avea în faţă. Cea de-a doua maşină a ieşit în afara carosabilului, pe câmp, menţionează sursa citată. Unul din şoferi a fost rănit uşor, primind îngrijiri din partea echipajului ambulanţei, menţionează sursa citată.

Etichete: livada accident dn 1c
Ultimele Stiri
abonare newsletter