Actualitate

O pensiune din Muntele Băişorii a fost închisă. Comisarii de la Protecţia Consumatorilor s-au îngrozit de ce au găsit în bucătărie– FOTO

Alimente expirate, mucuri de ţigări în bucătărie, veselă neigienizată sunt doar câteva dintre neregulile depistate de comisarii de la Protecţia Consumatorilor Cluj la o pensiune din localitatea Muntele Băişorii.

“În blocul alimentar s-au regăsit  peste 200 kilograme carne, produse lactate şi preparate din carne cu termene de valabilitate depăşite din luna ianuarie, februarie, respectiv martie, produsele refrigerate erau congelate), lapte expirat depozitat alături de alte alimente (făină, ulei, pâine, legume etc) în condiţii improprii, pâine expirată, depozitare necorespunzătoare în spaţii frigorifice (ladă frigorifică) neigienizată, vesela din blocul alimentar era neigienizată, existenţa scrumierelor în blocul alimentar, dovadă că angajaţii fumau”, spun reprezentanţii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor.

Pentru neregulile constate, Protecţia Consumatorilor a dispus oprirea definitivă de la comercializare a produselor, sancţionarea cu amendă în valoare de 50.000 lei şi închiderea activităţii pentru o perioada de cel mult 6 luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter