Actualitate

UPDATE Accident mortal lângă aeroport. Un pieton care ar fi traversat neregulamentar a decedat

UPDATE Un bărbat de 54 de ani a murit la circa două ore după ce a fost lovit în plin de un autoturism care circula sâmbătă seară pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. Victima ar fi traversat neregulamentar şoseaua naţională, în zona Aeroportului Internaţional Cluj.

FOTO Arhivă FOTO Arhivă

UPDATE "Conform primelor cercetări, o tânără de 26 de ani din Iclod, care circula din direcţia Cluj-Napoca spre Apahida a surprins şi accidentat un bărbat de 54 de ani din Cjocna, care în calitate de pieton s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a drumuui. După 2 ore de la producerea incidentului s-a constatat decesul pietonului", a explicat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, Carmen Jucan.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii şi procurorii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate circumstanţelor în care a avut loc accidentul. 


ŞTIREA INIŢIALĂ

Echipajele de salvare au intervenit sâmbătă seară pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, după ce un bărbat de 55 de ani a fost lovit în plin de o maşină, informează Someseanul.ro. Accidentul ar fi avut loc în jurul orei 19.30, după ce şoferul autoturismului l-ar fi observat târziu pe pieton. Acesta ar fi traversat artera prin loc neregulamentar, fără să se asigure înainte de a păşi pe carosabil.


Conform unor martori, citaţi de sursa amintită, bărbatul ar fi fost ridicat  pe capota maşinii şi proiectat la câţiva metri distanţă, pe asfalt.

Medicii au început manevrele de resuscitare, bărbatul fiind readus la viaţă, după care a intrat din nou în stop cardio-respirator, cele două episoade repetându-se. Echipele medicale au reuşit în cele din urmă stabilizarea victimei, aceasta fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca, în stare critică, dar cu semne vitale, sub îngrijirea medicilor care fac tot ce pot pentru a-l menţine în viaţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter