Actualitate

ACCIDENT MORTAL în Cluj. Un tânăr de 27 de ani A DECEDAT! – VIDEO

Sfârșit cumplit pentru un tânăr în vârstă de 27 de ani. S-a rostogolit cu mașina în afara șoselei și a fost proiectat afară din autovehicul. În urma accidentului, tânărul a murit pe loc.

Accidentul s-a petrecut joi în jurul orei 23:15, pe DN1C, la ieșire din localitatea Câțcău, în apropiere de limita cu județul Sălaj. Se pare că tânărul a participat în această seară la un meci de fotbal pe sintetic, în Câțcău, alături de câțiva prieteni, și se îndrepta spre un bar aflat în apropiere, potrivit dej24.ro.

La ieșire din localitate, în timp ce ar fi efectuat o depășire, tânărul de 27 de ani din Muncel a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul mașinii și s-a rostogolit de mai multe ori în afara șoselei, pe partea stângă, distrugând mai mulți arbuști de pe marginea drumului. Martorii teribilului accident au sunat la 112 pentru a cere ajutor.


Conducătorul auto, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat din autovehicul la o distanță de aproximativ 15 metri și nu a avut nicio șansă, în timp ce mașina s-a oprit la mai bine de 50 de metri de locul în care a părăsit decorul. Medicii, polițiștii și pompierii din Dej, deplasați de urgență la fața locului, l-au găsit întins pe șosea, cu capul sub el, având leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui, iar medicii de pe ambulanță au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească dacă acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.


Polițiștii vor reface firul tragediei pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate pe DN1C, la ieșire din Câțcău.

abonare newsletter