Actualitate

“Bătaie” pe biletele de anul acesta de la Balul Operei

Pregătirea evenimentului din 2017 a durat mai bine de trei luni, potrivit organizatorilor. Andrei Tudor şi Ionel Tudor au ajuns la Cluj-Napoca pentru ultimele repetiţii.

Marele Bal al Operei a stârnit anul acesta interes crescut din partea clujenilor, biletele fiind epuizate deja de ceva vreme, spun organizatorii. Evenimentul va avea loc, în acest an, în 4 martie 2017, la un sfert de secol, 1992 - 2017, de la prima ediţie.

„Anul acesta a fost o presiune mult mai mare pentru bilete şi invitaţii, cred că Balul a început să fie considerat interesant şi de tineri. Tocmai în ideea aceasta, obervasem de anul trecut un interes crescut din partea tinerilor, ne-am gândit că trebuie să le oferim ocazia să asculte o parte din muzica foarte valoroasă”, a declarat Matei Miko, producătorul Marelui Bal al Operei.


Ediţie dedicată şlagărului

Ediția 2017 a Balului Operei este dedicate șlagărelor nemuritoare din muzica românească și, în așteptarea evenimentelor dedicate aniversării centenarului Marii Uniri, pregătește spiritul unor astfel de manifestări.

După tradiționalul pre-show mediatic de pe covorul roșu, ediția 2017 a Balului Operei aduce în fața publicului un spectacol în premieră, intitulat 'LĂSAȚI-MĂ SĂ CÂNT', oferit de soliștii și orchestra Operei Naționale Române Cluj-Napoca, sub bagheta lui Andrei Tudor și regia lui Mihaela Bogdan și Axenia Șova și în viziunea coregrafică a lui Adrian Strâmtu, însoțit de trupa sa de dansatori. Spectacolul continuă cu tradiționala Gală a Laureaților și decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, Emblemă de Cluj, Moda Cum Laude și a Titlului de Senior al Cetății și Spiritus Mentor.


Ionel Tudor: Ideea este excepţională

Şlagărele au fost reorchestrate de cei  doi cunoscuţi compozitori, Ionel și Andrei Tudor.

“Ideea este excepţională, în ziua de azi e foarte greu să aduci pe scenă un om care să pună în evidenţă hit-ul românesc. Am fost foarte mândru că a fost ales Andrei”, a declarat Ionel Tudor, la conferinţa de ieri. Compozitorii au ajuns cu trei zile înaintea Balului la Cluj-Napoca pentru ultimele repetiţii.


Partea a doua

După o primă pauză de șampanie și recitalul susținut de AXenia pe scena special amenajată din foaier, cea de-a doua parte a Balului continuă cu un concert Holograf pe scena Operei Clujene, urmat de marele bufet al Balului Operei, precum și recitalul susținut de Mihai Băjinaru pe scena special amenajată din foaier.

NTT DATA România este, și în acest an, partener principal al Marelui Bal al Operei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter