Actualitate

GRAMMY 2017: Lady Gaga va cânta alături de Metallica

Duminică are loc, în Los Angeles, a 59-a ediţie a Premiilor Grammy. Se anunţă momente muzicale speciale, alături de artişti renumiţi, printre care Lady Gaga şi Metallica. James Corden, starul show-ului american "The Late Late Show", va fi gazda galei de decernare a premiilor.

Trupa Metallica, nominalizată la Premiile Grammy pentru "cea mai bună piesă rock", cu "Hardwired", de pe ultimul lor album, intitulat "Hardwire… To Self Destruct", va oferi un recital în cadrul galei de decernare a Premiilor Grammy, ce se va desfăşura pe 12 februarie, informează contactmusic.com. Lady Gaga va urca pe scenă alături de membrii trupei Metallica. 

Săptămâna trecută, Lady Gaga a plonjat de pe acoperişul stadionului NRG din Houston şi s-a "scăldat" în lumina a sute de drone, într-un show aerian spectaculos, susţinut în cadrul Super Bowl.


Duo-ul electronic francez Daft Punk va oferi un recital alături de rapperul The Weeknd, în cadrul galei de decernare a premiilor Grammy, prima apariţie live după trei ani a celor doi DJ, Guy-Manuel de Homem-Christo şi Thomas Bangalter, potrivit revistei New Musical Express.

Duetul francez Daft Punk va urca pe scenă alături de rapperul The Weeknd, pe al cărui ultim album, intitulat "Starboy" figurează două piese realizate în colaborare cu Guy-Manuel de Homem-Christo şi Thomas Bangalter.


Omagii

2016 a fost un an negru pentru muzica pop: la 21 aprilie a murit Prince, iar la 25 decembrie ne-a părăsit şi britanicul George Michael.

De-a lungul carierelor sale, cei doi au fost recompensaţi cu Premii Grammy: Prince a primit şapte trofee, iar George Michael – două.


Totodată, la Grammy 2017 va fi marcată şi aniversarea a 40 de ani de la lansarea albumului disco al formaţiei Bee Gees – „Saturday Night Fever”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter