Actualitate

A douăsprezecea zi de proteste. Clujenii au ieşit din nou în stradă.

Clujenii s-au strâns din nou în Piaţa Unirii, în cea de-a douăsprezecea zi consecutiv, pentru a protesta faţă de Guvernul Grindeanu.

Sursa foto Facebook Dan Badila Sursa foto Facebook Dan Badila

UPDATE

În jurul orei 21.00, manifestanţii au revenit în Piaţa Unirii.

---------------------------------------


În jurul orei 19.00 în centrul Clujului se strânseseră câteva sute de persoane, însă numărul acestora a continuat să crească.

Ca şi în celelalte seri, protestatarii urmează un traseu pe străzile din centru, urmând să se întoarcă în Piaţa Unirii. În jurul orei 20.00 se strânseseră aproximativ 3.000 de persoane.


Protestatarii s-au adunat, sâmbătă seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca având cu ei steaguri tricolore, dar şi pancarte cu mesaje precum „Depolitizarea CNA – stopaţi dezinformarea şi manipularea zonelor rurale”, „Romania I will never Liviu”, „Fără imunitate, rezist”. Manifestanţii au scandat „Nu cedăm”, „Rezistăm”, „Jos Guvernul”, „Demisia”, „Ne-am trezit”, „Hoţii”, "PSD, ciuma roşie" sau "Jos Dragnea, Tăriceanu şi Grindeanu!".

Vineri seară, aproximativ 3.000 de persoane au protestat faţă de Guvernul Grindeanu, la Cluj. Tot vineri, Rezist, un grup de muzicieni a lansat piesa manifest "România" cu versuri inspirate de evenimentele din februarie, desfăşurate în întreaga ţară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter