Actualitate

UPDATE A noua zi de proteste. Clujenii s-au strâns din nou în Piaţa Unirii.

Aproximativ 3000 de persoane au participat miercuri seara, la Cluj-Napoca, la un nou protest împotriva Guvernului Grindeanu, printre care şi o bunică, alături de doi nepoţi gemeni, care au o pancartă cu mesajul pentru policicieni "Ce exemplu voi ne daţi, dacă minţiţi şi furaţi”.

UPDATE

Participanţii la protest au asupra lor steaguri tricolore şi afişe pe care scrie "Chiar dacă vă supăraţi, nu vă lăsăm să furaţi”, "Poate scăpaţi, dar n-o să vă puteţi ascunde”, "PSD lasă-ne, du-te în URSS”, "Oamenii gospodari încep curăţenia de primăvară”.

Oamenii scandează "România trezeşte-te”.


------------------------------------

Aproximativ 200 persoane, conform forţelor de ordine, s-au adunat, miercuri, până la ora 19,00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta, din nou, împotriva Guvernului Grindeanu şi a PSD.


Protestatarii poartă pancarte antiguvernamentale şi anti PSD, precum şi steaguri tricolore, potrivit Agerpres.

Mitingul era programat să înceapă la ora 19,00.  

La manifestaţia de marţi, în Cluj-Napoca, au fost prezente 5.000-6.000 de persoane şi peste 5.000 la cea de luni.

În cursul serii de sâmbătă, 4 februarie, cu o zi înainte de abrogarea OUG 13, referitoare la modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală, 40.000 de oameni au ieşit la manifestaţii. De asemenea, duminică, în ziua abrogării OUG, 50.000 de oameni au participat la proteste.

Ultimele Stiri
abonare newsletter